بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

صداقت رمز موفقیت در همه کارهاست...


خراسان رضوی ، شهرستان نیشابور ، شهر خرو ، محله سفلی ، خیابان امام رضا علیه السلام 10 - پلاک 2 .
تماس :
05143265215
09153514844
Iran,khorasan razavi state,neyshaboor city
989153514844+
Ziafat Plum Commercial
Alooziafat@gmail.com
telegram: @Alooziafat

خورش قیمه آلو

خورش قیمه آلو ، طرز تهیه خورش قیمه آلو
خورش قیمه آلو دستور پختی کمی متفاوت با خورشت قیمه معمولی دارد و یک خورش کلاسیک است اما با داشتن مواد اولیه پروتئینی می تواند هم برای وعده ی نهار و شام سرو شود.

طرز تهیه خورش قیمه آلو

مناسب برای 5 نفر 

زمان پخت :210 دقیقه

مواد لازم:

پیاز :یک عدد متوسط

 لپه :یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)

 گوشت گوساله :250 گرم

 رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری

 روغن :به مقدار لازم

 لیمو عمانی زرد :2 عدد بسته به ذائقه

 زردچوبه، فلفل و نمک :به میزان لازم

 سیب زمینی :3 عدد متوسط

 آلو پاک کرده و خیس خورده :یک پیمانه

 خورش قیمه آلو

 طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. پس از گرم شدن روغن، پیاز رنده را درون آن ریخته و تفت دهید.

پس از طلایی شدن پیازها گوشت را شسته و درون قابلمه بریزید تفت دهید تا کمی طلایی و آب آن کشیده شود.

زردچوبه و فلفل را اضافه کنید ولی نمک را برای اواخر طبخ نگه دارید.

کمی که ادویه سرخ و بوی آن درآمد، لپه ای که حدود 10 دقیقه در آب خیس داده اید را همراه رب گوجه فرنگی درون قابلمه بریزید  و خوب تفت دهید تا روغن افتاده و بوی خامی رب از بین برود.

سپس در لیمو عمانی چند سوراخ ایجاد کنید ؛ آنها را درون قابلمه بریزد و 5 پیمانه آب به آن اضافه و هم بزنید.

بعد از اینکه خورش درون قابلمه جوش آمد، زیر شعله را کم کنید و بگذارید حدود 4 ساعت با شعله کم بجوشد .

در این فرصت سیب زمینی ها را پوست کنده از درازا به دو نیمه و هر نیمه را به 3 قسمت تقسیم کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

دراواخر پخت حدود سه ربع ساعت قبل از کشیدن خورشت،  آلوچه ها و سیب زمینی را درون خورشت اضافه کنید تا جا افتاده و مزه دار شوند

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه آلو

خورش قیمه آلو جزو انواع خورش میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش قیمه آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش قیمه آلو
منبع : آشپز انلاین 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">