بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

صداقت رمز موفقیت در همه کارهاست...


خراسان رضوی ، شهرستان نیشابور ، شهر خرو ، محله سفلی ، خیابان امام رضا علیه السلام 10 - پلاک 2 .
تماس : 09153514844 - حسینی
Iran,khorasan razavi state,neyshaboor city
989153514844+
Ziafat Plum Commercial
Alooziafat@gmail.com
telegram: @Alooziafat

در تعیین قیمت آلو عوامل متعددی نقش دارند، در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می کنیم ؛

۱- رنگ آلو :

    هر یک از انواع آلو برای خود رنگ خاصی دارد ُ ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله میزان بخار ، میزان آفتاب دیدگی و با عوامل دیگر رنک طبیعی آلو دستخوش تغییراتی شود که منجر به تغییر قیمت آن خواهد شد.

۲ - اندازه آلو : 

   طبیعتا هرچه آلو یک دست تر و درشت تر باشد قیمت آن افزایش خواهد داشت .

برای اینکه بتوانید میزان اندازه بار را هنگام خرید تشخیص دهید حتما هر دو مشت خود را پر از محصول کنید و سپس با دقت به اندازه تک تک آلوهای دستتان  نگاه کنید و ببینید چند درصد آن درشت ، چند درصد ریز و چند درصد آن پس خورده خواهد بود .

3- میزان رطوبت :

     رطوبت عامل موثری در تعیین قیمت آلو می باشد . هر چقدر آلو خیس تر باشد طبعا از قیمت آن کاسته خواهد شد ، رطوبت استاندارد به اندازه ای است که سبب لجن شد بار نشود.

لازم به ذکر است آلو های مختلف از نظر رطوبت با هم تفاوت دارند ، به عنوان مثال آلوی شوقان طبیعتا از رطوبت بالایی برخوردار است که این آلو را از سایر انواع آلو متمایز می کند.

به این نکته هم دقت کنید که شهد آلو غیر از رطوبت است ، رطوبت عامل فساد آلو است ، اما شهد آلو هیچ گونه مشکلی در کیفیت آلو به وجود نمی آورد . معمولا علت شهد دادن آلو فشردگی آن در کارتن ها یا پلاستیک هاست.

4 - طعم آلو :

به نظر ما مهم ترین عامل در تعیین قیمت طعم آلو است ، چرا که ممکن است آلویی بسیار زیبا و درشت باشد ولی به قدری طعم آن ناگوار باشد که نتوان آن را خورد.

ببینید هر کدام از انواع آلو طعم خاص خود را دارند ، مثلا آلوی رسمی بخارا و طرقبه سبز شیرین مزه اند ، در حالی که آلوی شوقان و حاج حسنی به ترشی متمایلند.

در تعیین قیمت منظور طعم ذاتی آلو نیست بلکه طعمی است که ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلف به آلو عارض شده باشد. مثلا طعم روغن ، یا رنگ های مصنوعی

5 - اینکه آلو توسط آفتاب و بدون دود گوگرد خشک شده باشد هم باعث افزایش قیمت آن خواهد بود.

کشاورزان برای ماندگاری بیشتر آلو ، آن را با بخار گوگرد ، بخار می دهند که باعث زرد شدن رنگ آلو و ماندگاری بیشتر آن می شود.

لذا آلو های تیره معمولا بدون بخار گوگرد بوده و سالم ترند.

امیدواریم این مطلب مورد استفاده شما قرار گرفته باشد .

باعث مسرت است که نکات تکمیلی خود را از طریق فرم نظرات برای ما ارسال نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">