بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

خرید مستقیم از باغدار+1000 تومان حق الزحمه ما=خرید شما|برای اولین بار|عرضه انواع آلو ،آلوچه ،برگه هلو وسایر محصولات کشاورزی شهرستان نیشابور،شهر خَرو

بازرگانی آلوی ضیافت|عرضه مستقیم و بدون واسطه از باغدار به سراسر کشور

صداقت رمز موفقیت در همه کارهاست...


خراسان رضوی ، شهرستان نیشابور ، شهر خرو ، محله سفلی ، خیابان امام رضا علیه السلام 10 - پلاک 2 .
تماس :
05143265215
09153514844
Iran,khorasan razavi state,neyshaboor city
989153514844+
Ziafat Plum Commercial
Alooziafat@gmail.com
telegram: @Alooziafat

( این مطلب اختصاصی گروه غذایی ضیافت فضل می باشد و ذکر آن با منبع بلا مانع است )

در این پست با ویژگی های لواشک سنتی سالم و استاندارد آشنا خواهید شد ،

اصولا برای تهیه لواشک های سنتی سه مرحله اصلی وجود دارد ، مرحله تهیه مواد اولیه ، مرحله تولید و مرحله بسته بندی .

مرحله تهیه مواد اولیه :

در روش های متداول سنتی غالبا میوه های تازه مثل آلو ، پوست آلو ، زرد آلو ، سیب ، آلبالو و.... برای تهیه لواشک استفاده می شود و چون لواشک به عنوان محصول اصلی کشاورزان محسوب نمی شود غالبا از میوه هایی که کیفیت خود را از دست داده اند در تهیه لواشک استفاده می شود . 

به عنوان مثال وقتی آلوی تازه به خاطر وزش شدید باد از درخت می افتد و قابلیت استفاده آن وجود ندارد آن را تبدیل به لواشک می کنند که روش تشخیص آن کاک بودن لواشک است.

یک لواشک سالم باید از مواد اولیه تازه بدون کرم خوردگی تهیه شده باشد .

حتما دقت داشته باشید که یا لواشک سنتی را خودتان در خانه تهیه کنید و یا از افراد مطمئن خریداری نمایید.

مرحله تولید :

همان طور که در مقاله روش های متداول تولید لواشک توضیح داده شد دو روش معمول در تولید این محصول وجود دارد :

روش اول همان روش صنعتی است ، در این روش تمامی مواد اولیه پس از شست شو توسط ماشین های صنعتی پودر می شوند و تحت حرارت بالا و در زمان بسیار کمی آماده بسته بندی و عرضه به بازار می شوند.

در روش خانگی هم پس از جوشاندن مواد اولیه آن را در فضای باز که پشت بام ، حیاط و یا داخل کوچه را شامل می شود پهن شده و پس از گذشت 2 الی سه روز خشک و آماده فروش می شود .

کاری که گروه صنایع غذایی سنتی ضیافت فضل انجام داده است بیشتر در این مرحله خود را جلوه می دهد ؛

ما خشک کردن در فضای باز را از سیستم تولید لواشک سنتی حذف کردیم و جای آن را به خشک کردن در اتاقک گرم با تهویه مناسب دادیم. با این روش لواشک نه تحت دمای بسیار بالا خشک شده و نه در فضای باز که منشا جذب بسیاری از آلودگی ها است خشک می شود بلکه در اتاقکی بهداشتی و ظرف 2 الی 3 روز لواشک خشک و آماده بسته بندی می شود.

لازم به ذکر است که کلیه مواد اولیه در این مرحله در دیگ مخصوص جوشانده می شوند که این عمل سبب می شود کلیه میکروب ها ، قارچ ها ، باکتری ها ، کپک ها و سایر آلودگی ها از بین بروند .

به علت عدم پودر کردن مواد اولیه در لواشک سنتی ضیافت امکان دارد که گاها مواد بسیار ریزی در لواشک زیر دندان شما بیاید که جزو لاینفک لواشک های سنتی است و پیشاپیش از این مسئله عذرخواهیم و امیدواریم بتوانیم در آینده این مشکل را نیز بر طرف کنیم .

مرحله بسته بندی :

طرح های ابتکاری گروه ضیافت فضل در بسته بندی لواشک یکی از مهم ترین علت ها برای اشتیاق مشتریان به این محصول بوده است .

ما آمادگی این را داریم که از نظرات ارزشمند شما مشتریان عزیز نسبت به ارتقاء کیفیت بسته بندی لواشک سنتی ضیافت استفاده کنیم ، 

کافی است نظرات خود را در سایت ثبت کنید و یا آن را با واحد فروش ما در جریان بگذارید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">